Velkommen til

Jeg hedder Anne Toft Pedersen (f. 1978). Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet (2006) og er autoriseret af Psykolognævnet (2009).

Efter i en årrække at have været ansat først i kommunalt regi og de seneste 8 år i psykiatrien, starter jeg nu op som privatpraktiserende psykolog. Jeg har gennem mit arbejdsliv erhvervet stor viden om og erfaring med en bred vifte af komplekse psykiatriske og psykologiske problemstillinger, samt udredning og behandling af disse, herunder
særligt OCD, angst og funktionelle lidelser.

Min behandlingsmæssige tilgang er primært kognitiv adfærdsterapeutisk, men jeg inddrager ved behov også teknikker fra bl.a. ACT, mindfullness- og metakognitiv terapi. Jeg tilbyder terapisamtaler til børn, unge og voksne med behov for hjælp til at skabe en ønsket forandring.

Jeg er pt. igang med en 2 årig efteruddannelse i kognitiv adfærdsterapi. Jeg opretholder og udvikler mine faglige kompetencer gennem regelmæssig supervision og kurser, og gennem interesse for den nyeste forskning på området.

Hjemmesiden her er under opbygning, men du er velkommen til at kontakte mig på mail: annetoftpedersen@protonmail.com eller tlf.: 93930160 for at høre nærmere om, hvordan jeg kan være med til at hjælpe dig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.